luni, 20 ianuarie 2014

Musuroi de cartita cu piersici

  • Ingrediente

    blat:
    1 cutie musuroi de cartita
    50 ml lapte
    50 g unt
    3 oua
    1 esenta vanilie
    crema
    praful crema
    200 ml lapte
    100 g iaurt
    50 g smantana
    fulgi de ciocolata
    piersici
    sirop
    compot de zarzari
  • Mod de preparare

    Blatul - amestecam praful pentru blat cu untul topit si esenta. Treptat adaugam laptele amestecand incet la inceput apoi energic pana incepe sa se lege compozitia. Pregatim o tava rotunda si tapetata cu hartie de copt si rasturnam compozitia. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

    Crema - mixam praful de crema cu iaurtul si smantana. Adaugam treptat laptele pana se formeaza o crema mai densa. La final adaugam fulgi de ciocolata si mai mixam 1 minut.

    Dupa ce s-a racit blatul incepem sa ii scobim toata marginea la blat, iar firimiturile le lasam sa ornam deasupra (cca 1 cm adancime cat sa incapa bucatile de piersica). Il insiropam cu compot de zarzare.

    Asezam blatul intr-o tava si pe marginea sfaramata mai devreme asezam piersicile. Dupa ce am asezat bine piersicile rasturnam crema iar deasupra presuram firimiturile de blat dand senzatia de musuroi.

    Dam la rece minim 3 ore.
    Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
    Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
  • Mod de servire

    Servim prajitura musuroi de cartita cu piersici de la frigider.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

AdSense