miercuri, 22 ianuarie 2014

Conopida cu smantana si afumatura la cuptor

  • Ingrediente

  • 1 conopida de cca.750 g
  • 200 g brocoli
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 200 g carnati uscati si afumati
  • 400 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 100 g unt
  • nuscsoara
  • Mod de preparare

    Conopida si brocoli se desfac buchetele si se fierb in apa usor sarata pentru maxin 7 minute. Se scurg.
    Untul se topește, se adaugă amidonul si când se îngroașă se stinge cu laptele. Se adaugă încet smântâna, sarea si nucșoara.
    Intr-o tava mai înalta unsa cu unt se pun buchețelele de brocoli amestecate cu conopida, carnații tăiați bucăți potrivite, ouăle batute si sosul. Se amesteca ușor si se da la cuptor pana se rumenește frumos!
  • Mod de servire

    Conopida cu afumatura la cuptor se serveste cu smantana adaugata suplimentar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

AdSense