-
Ingrediente
Ou - 4 buc
Zahar - 20 linguri
Lapte - 24 linguri
faina - 24 linguri
ulei - 20 linguri
zahar vanilat - 1 plic
praf de copt - 1 plic
cacao - 2 linguri
crema de branza cu smantana - 200 g
frisca lichida - 200 ml
ciocolata rasa - 3 linguri
zeama de lamaie - 1 lingura -
Mod de preparare
- freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;
- adaugi uleiul,apoi laptele;
- adaugi faina si apoi zaharul vanilat;
- stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;
- tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;
- in cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;
- dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);
- cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;
- intre timp bati frisca impreuna cu branza;
- cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;
La aceasta reteta as folosi functia de coacere si as schimba putin crema, folosind functia de preparare a iaurtului pentru o crema mai usoara.
-
Mod de servire
- portionezi checul cu crema de branza si ciocolata cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.
Retete culinare delicioase si usor de preparat , Sfaturi despre o alimentatie sanatoasa , Nutritie , Trucuri in bucatarie , Retete mancare , retete ciorbe , retete deserturi , retete delicoase online , carte de bucate online .
luni, 20 ianuarie 2014
Chec cu crema de branza si ciocolata
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu