-
Ingrediente
- 2.5 Kg cartofi
- 500 grame morcov
- 1.3Kg castraveti in otet
- 1.8 Kg piept de pui (eu iau mereu proaspat cu os si piele)
- 10 oua
- 1 l de ulei
- 1 borcan de mustar de tecuci dulce
- jumatate de lamaie.
-
Mod de preparare
Se pun la fiert cartofii cu pieptul de pui si morcovii. Dupa ce au fiert se taie cartofii ucati micute cam cat unghia,morcovul bucati mici mici si castravetii in bucati cam cat si cele de la cartofi. Pieptul de pui nu se taie in cubulete ci se face sub forma de suvite cat de mari or fi ele..se amesteca toate la un loc,si se mai pune dupa preferinta castraveti,cartofi sau morcov. Se face maioneza din 5 oua crude si 5 fierte tare,se pune la rece aproximativ 30 de minute dupa care se amesteca impreuna cu toate celelalte ingrediente.
-
Mod de servire
Se serveste rece.
Retete culinare delicioase si usor de preparat , Sfaturi despre o alimentatie sanatoasa , Nutritie , Trucuri in bucatarie , Retete mancare , retete ciorbe , retete deserturi , retete delicoase online , carte de bucate online .
miercuri, 22 ianuarie 2014
Salata boeuf cu piept de pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu