Ingrediente
Ingrediente pentru 4 portii:
300g orez pentru risotto
225g Parmigiano Reggiano
300 g dovleac decojit
40g ciuperci
4 lingurite ulei de masline
O legatura de ceapa
1 cub baza pentru mancare
150ml vin alb sec
Sare si piper proaspat macinatMod de preparare
Dizolvati cubul pentru mancare in 850ml apa clocotita.Adaugati cipercile si lasati-le sa fiarba timp de 30 de minute.Intre timp, incingeti uleiul de masline intr-o tigaie. Adaugati orezul pentru risotto si lasati-l pe foc timp de doua minute pana cand devine translucid.Adaugati ceapa si dovleacul, taiate cubulete. Amestecati continuu timp de 3minute.Turnati vinul si apoi adaugati ciupercile.Lasati pe foc 20 – 25 minute, adaugand supa daca este nevoie, din cand in cand.Cand orezul a devenit cremos, adaugati Parmigiano Reggiano ras.Amestecati si mai lasati pe foc 2-3 minute.Mod de servire
Serviti risotto-ul cu dovleac si ciuperci cald, cu mult Parmigiano Reggiano ras deasupra
Retete culinare delicioase si usor de preparat , Sfaturi despre o alimentatie sanatoasa , Nutritie , Trucuri in bucatarie , Retete mancare , retete ciorbe , retete deserturi , retete delicoase online , carte de bucate online .
joi, 23 ianuarie 2014
Risotto cu parmezan, dovleac si ciuperci
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu